30/12/08

L'homenatge del Marc i el Xavi

Calendari 2009

Avui fa 10 anys que va morir Joan Brossa. Una colla de blocaires, em sembla que gairebé 200!, li volem retre un homenatge amb articles simultanis als nostres blocs. Avui, de bon dematí. Tot plegat es recollirà a l’Abloccedari, que ja és un superbloc abans de penjar-hi les nostres aportacions blocaires perquè fa dies que hi ha homenatges de tota mena al poeta i dramaturg barceloní arribades d’arreu. Aneu-hi, que val i valdrà molt la pena.

(I també homenatjo els meus companys Joan Sala, Víctor Pàmies, Joan Puigmalet i David Gálvez, organitzadors d'aquesta superfesta.)

El nostre (nostre, del Marc Cortès i del Xavi Miserachs, autor de la part gràfica) humil i menut homenatge és una putinejada [amb u, Davit; no és normativa, però la u hi dóna un toc de puteria]. Agafes un poema i el putineges. És com si agafes el poema de Brossa "PAÓ"(*) i dius com a prefaci que amb motiu de commemorar el desè aniversari de permanència dins l’empresa Cementiràlia, personal de la seva quadrilla li dedica aquest calendari en agraïment i com a record de tal diada.

_________

(*) “PAÓ”
Amb motiu de celebrar el cinquanta
aniversari de gerència dins l'empresa
Bonet i Mata, tot el personal de la
seva plantilla li dedica aquest pergamí
en agraïment i com a record de

tal diada.
_________

Doncs apa, el nostre homenatge:

Cliqueu a la imatge si voleu llegir res


Marc Cortès Minguet , text
Xavi Miserachs Nadal, part gràfica

Marc Cortès, Reflexions en català

2 comentaris:

David Gálvez Casellas ha dit...

Molt rebé, Marc! Molt rebé, Xavi! Diria que la vostra és, en esperit, una de les més brossianes de les aportacions d'aquest blog. Perquè en esperit, és Brossa: trenca, sorprèn. La meva més sincera enhorabona!!!

Anònim ha dit...

agafo el mot
ordinari.
al davant, hi poso
extra.
i tinc
extraordinari.

Des de la Masó, una abraçada a tots els brossaires.