1/11/08

Abloccedari en homenatge a Joan Brossa

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, tinc dos dubtes i una petita puntualització: ¿Com a imatge hem de posar la que acompanya aquest article? ¿Quin títol li posem (crec que fora bo que tothom posés el mateix)? I la petita puntualització: és “panfleto laetus”, amb “n”, o bé “pamflet laetus”, pero no “pamfleto”.

abloccedari ha dit...

El logo de l'homenatge, amkiel, és el que hi ha a la columna lateral a sota del llistat de participants (que diu precisament: aquest és el logo...):-)

Això del títol encara no ho tenim clar, però podeu anar donant la vostra opinió. ¿Posem tots el mateix -per exemple Homenatge a Joan Brossa- o ho deixem a la imaginació de cadascú?

I perdoma per la comfusió anb les enmes, ankiel.

Galderich ha dit...

Jo crec que el títol ha de ser diferent en tothom! Tants caps tants barrets! A més, això de les uniformitzacions no sé si li agradaria gaire a en Joan Brossa...

reflexions en català ha dit...

Aquest bloc, abans de començar la 'partida', ja és molt més gran que un petit homenatge.

Anònim ha dit...

Trobo que el logo és una mica petit com a imatge d'acompanyament de l'article. No el tindríem més gran (d'uns 400px aprox.)?

Del títol, llavors, fem cadascú la seva, oi? (La utilitat de tenir tots el mateix era concentrar la recerca dels cercadors, valga'm san google.)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Amkiel, estic d'acord amb la no uniformització de títols: el logo ja conté la informació necessària de l'esdeveniment.

Pel que fa a Sant Google el podem mirar d'enredar amb les etiquetes. Aquí sí que cal demanar a tothom que etiqueti igual. Per exemple: Aniversari Brossa, Abloccedari, Ablogcedari, Joan Brossa.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Ja hi he fet l'enllaç
Núria

elbokabulari ha dit...

El logo aquest és de 220px, ideal per a la columna lateral (almenys de blogger).
És veritat que en podria fer un d'allargat per si algú el vol posar amb l'apunt. Tot arribarà, que encara queden dies...

Anònim ha dit...

I have no idea of what's written there but the images are great.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

ei, estic d'acord amb en Galderich, jo li he posat "Brossa amb imaginació", ja es trovarà amb les etiquetes que has recomanant, no?
El que no sé és si em quedarà prou bé, el vostre nivell és molt alt xavals! Ah, ja la tinc programada i etiquetada tal i com recomanes.
Si em cal saber quelcom més m'ho direu?

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

un dubte, com és que aquesta entrada porta data 20.12?

Puigmalet ha dit...

Daniel, this is a blogger's plural homage to Joan Brossa, 10 years after his death.

Fresca (hehe), és del 20 perquè així sempre (fins al 20) és la primera entrada del bloc.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Per cert, ja hem obert el blog a tothom, perquè som més de 100 inscrits i el blog no permet tantes invitacions.

Ahir es va fer arribar als mitjans de comunicació una nota de premsa explicant la iniciativa. Ho resumeix molt bé el Marc al Reflexions en català.

Anònim ha dit...

M'agradaria apuntar el meu blog XAREL_10 ( http://xerraires.net/macabeu/ ) per col·laborar en l'homenatge a Joan Brossa que heu organitzat.

Com que el meu blog és d'enigmes mentals n'he fet un de visual, un jeroglific múltiple on es poden trobar, més o menys amagats, més de 15 titols de les obres editades de Joan Brossa.

Us el faig arribar per e-mail i el publicaré al meu blog el 30 de desembre, si ho considereu adient també m'agradaria apareixer a l'abloccedari.

Us felicito per la iniciativa que ja és un exit.

McAbeu

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I tant, McAbeu! I cap problema per constar a l'Abloccedari, que d'això es tracta.

Els qui som seguidors dels teus enigmes fruirem cercant les obres de Brossa en el jeroglífic que ens proposis el dia 30.

kweilan ha dit...

He fet l'enllaç des del meu blog i el dia 30 hi participaré. Em sembla fantàstica aquesta iniciativa!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Joan Sala, l'Abloccedari amb tots els participants i enllaços als blogs corresponents és una autèntica joia. Quina canya!

Anònim ha dit...

Ole por esta marabrossa iniciativa!

Anònim ha dit...

M'agrada molt la imatge que acompanya aquest article (crec que ja ho havia dit alguna altra vegada). Així doncs, si no hi ha inconvenient la faré servir el dia trenta. Ja tinc un petit article a punt per llavors. Per cert, ¿es farà quelcom especial en aquest ablogcedari?, ho pregunto per si val la pena enllaçar-lo també.

abloccedari ha dit...

El Jordi Casamajor, l'autor de la il·lustració, estarà encantat que la utilitzis, Amkiel.

Si ens vols enllaçar, potser nosaltres també haurem fet alguna coseta... un abloccedari amb tot els enllaços per exemple. Els protagonistes del dia 30 sou tots vosaltres i, evidentment, Joan Brossa!

Anònim ha dit...

D'acord, moltes gràcies. També voldria enllaçar mitjançant la imatge tan xula de l'abecedari amb els blogs participants. La qüestió és si la direcció de la imatge (img src=”http://elbokabulari.googlepages.com/abloccedari416x7x165.png") es mantindrà tal qual o bé haig d'apuntar a un altre lloc.

abloccedari ha dit...

Com que van arribant adhesions, no tancarem l'abloccedari amb els enllaços fins el 29, diguem tarda/vespre/matinada... i de moment no hem decidit si la deixem on està o anirà publicada com a la primera entrada del bloc homenatge el 30.
Ja ho aniràs veient...
Gràcies per preguntar, així aclarim coses per a tothom (fins i tot per a nosaltres...)

Anònim ha dit...

Quin goig que fa això!! I encara falten tres dies per al 30!!

Santi ha dit...

He fet l'enllaç al meu blog i demà col·laboraré a l'homenatge que heu preparat.
Espero arribar a temps per aparèixer a l'abloccedari

Aprofito per felicitar-vos per la iniciativa

http://per-la-finestra.blogspot.com/

Fins demà!