11/12/08

L'homenatge de Toni Prat

Aquest és el poema HOMENATGE per al meu poeta preferit...!


Toni Prat, poeta, Catalunya.
Gràcies, Toni.

8 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Trencadissa i festa. Molt suggerent, Toni. Gràcies per la teva participació!

Anònim ha dit...

No és una trencadissa, és un abocament de bombetes "senceres" (idees o poemes com qualificava ell),provinents d'un contenidor de BROSSA, junt amb els seus clàssics paparets (senyal de festa i de disbauxa...)

Anònim ha dit...

Certament la interpretació i el sentit d'un poema és el que li dóna cadascun dels lectors, però en aquest cas el poema esdevé un jeroglífic amb una interpretació única i evident.
Vpamies on és la trencadissa?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ostres, doncs hagués posat la mà al foc que hi havia bombetes trencades. Potser l'associació de veure bombetes al terra... ja penses que són trencades.

Anònim ha dit...

...

fernando ha dit...

En primer lloc gràcies pel teu comentari. Hem entrat en el teu blog i hem vist la resta de poemes. Efectivament la teua orientació és semblant a la què nosaltres fem, o almenys així ens pareix; per tant, és evident, ens encanten. Felicitats. No sé si has vist el nostre blog; si no ho has fet pots veure-ho picant els nostres noms que estan sota els nostres dos poemes. Una salutació i avant. Manel i Ferran Cos

fernando ha dit...

Gràcies pels teus comentaris. El poema dels escacs és ben senzill, les reines s'han embolicat amb els reis oposats i els seus "fills" evidentment han eixit grisos (negre més blanc igual a gris). Però açò és el que té la poesia visual, té tantes lectures com a lectors.

Salutacions cordials

Anònim ha dit...

Hola Manel i Ferran, veig que no l'encerto...però m'agrada la vostra idea...molt divertida...
Espero que ens anem conectant...
si entreu a la meva pàgina trobareu una invitació a la exposició que inauguro el dijuos dia 15...
Us hi espero...

toni prat
poemesvisuals.com