24/12/08

L'homenatge de Jaume Maymó, Pere Marquilles i Miquel Higueras

Ja es pot llençar

Professional de la imatge i la comunicació, drapaire d’actualitats i col·leccionista de l’efímer, Jaume Maymó treballa actualment a l’Institut de Cultura de Barcelona, després d’haver-ho fet a Nissan i Seat. I, en lloc de jugar als daus, també pot fer altres coses.
Amb la col·laboració de Pere Marquilles i Miquel Àngel Higueras –dissenyadors del gremi de la tipografia i les arts gràfiques-, van ser els artífexs d’aquest “poema per entregues” (la definició és del compositor Josep M. Mestres Quadreny), Ja es pot llençar , que cent persones de l’àmbit brossià van anar rebent mensualment per correu des del 19 de gener (data de naixement de Joan Brossa) fins al 30 de desembre del 2003, amb el punt de pebre que les trameses arribaven anònimament però des d’un apartat de correus, per tal de provocar interrelacions que van acabar generant anècdotes de tota mena. En la darrera tramesa, del 19 de gener de 2004, s’ensenyaven les cartes i es desvetllava l’autoria del poema.





Gràcies, Jaume, Pere i Miquel

1 comentari:

Henriette ha dit...

Avui, dia de Nadal 2008, he mirat aquest homenatge de Je Jaume Maumo i de tots els regals que he tingut, és el més maco!
Extraordinari!
Marie-Henriette.